Το φροντιστήριο

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Το φροντιστήριο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013, από τον Λεωνίδα Σκιαδόπουλο και τον Κωνσταντίνο Γεωργακάκο.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά ξεχώρισε στην περιοχή περιμετρικά της οδού Φιλελλήνων, τόσο για την υπεύθυνη και άριστα καταρτισμένη ομάδα διδασκόντων,όσο και για το φιλικό και ευχάριστο κλίμα μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν καθώς πολλοί μαθητές μας είναι πλέον φοιτητές ανώτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Κάνοντας υπερήφανους τόσο τους καθηγητές τους όσο και το οικογενειακό περιβάλλον τους. Μα πάνω απ’όλα πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό στόχο τους για τον οποίο κοπίασαν τόσα χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ;

Γιατί στο φροντιστήριο "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" :

  • Λειτουργούν αποκλειστικά 4-μελή τμήματα
  • Προσφέρονται επιπλέον ώρες πρίν από κάθε διαγώνισμα.
  • Προσφέρονται επιπλέον ώρες για κάλυψη κενών.
  • Δίωρη πρακτική εξάσκηση κάθε Σάββατο.
  • Συχνά διαγωνίσματα ,όταν ολοκληρωθεί κάποια ενότητα.
  • Συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία με τους γονείς.
  • O «Ευκλείδης» είναι το φροντιστήριο που κάθε μαθητής θα ήθελε να είναι μέλος του…

Συνεργάτες

Ο Γεωργακάκος Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει ως ωρομίσθιος καθηγητής σε λύκεια του νομού Μεσσηνίας με το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, τα τελευταία 10 χρόνια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, από το 2009 έχει συνεχή και πλήρη απασχόληση ως καθηγητής σε φροντιστήριο της Μεσσηνίας , το 2013 με τον Σκιαδόπουλο Λεωνίδα ίδρυσαν το φροντιστήριο Ευκλείδης όπου και συνεχίζουν έως και σήμερα.

Γεωργακάκος Κωνσταντίνος

Ο Σκιαδόπουλος Λεωνίδας είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει ως ωρομίσθιος καθηγητής σε λύκεια του νομού Μεσσηνίας με το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, από το 2007 έχει εργαστεί σε φροντιστήρια της Καλαμάτας αλλά και της Μεσσηνίας με συνεχή και πλήρη απασχόληση, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, το 2013 με τον Γεωργακάκο Κωνσταντίνο ίδρυσαν το φροντιστήριο Ευκλείδης όπου και συνεχίζουν έως και σήμερα.

Γεωργακάκος Κωνσταντίνος

Επικοινώνησε Σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εγγραφή σας στα 4-μελή μας τμήματα για την εκπαιδευτική χρονιά 2020 – 2021. Μην ξεχνάτε τις ειδικές μας τιμές για πολύτεκνους , για περισσότερα παιδιά της ίδιας οικογένειας και άλλες προσφορές .